Srebrne miasto i jego mieszkańcy w Radiu Katowice

Na na naszej zbiórce na portalu zrzutka.pl mamy już aż 2460 zł! To 82% kwoty minimalnej której potrzebujemy by wydać książkę w nakładzie 100 egzemplarzy! Dziękujemy za Wasze dotychczasowe wsparcie! Dzięki Państwu jesteśmy każdego dnia jeszcze bliżej celu. Co dalej w kwestii wydania książki „Srebrne miasto i jego mieszkańcy”:

Jeśli słuchacie Radia Katowice, w przyszłym tygodniu będziecie mieli okazję posłuchać nieco o książce. Autorka, Wioletta Wojciechowska opowie na antenie o historii powstania przewodnika i tym co zamierzamy z nim zrobić. Jeśli jesteście ciekawi – słuchajcie Radia Katowice już po weekendzie! Wzmianka o książce pojawiła się również na antenie Radio FEST 100.2 FM i Radio CCM.

To ostatnie dni głosowania w budżecie partycypacyjnym powiatu tarnogórskiego. Swoje głosy na nasz projekt możecie oddawać zaledwie do poniedziałku (19 października) godz. 12:00! Gorąco prosimy Państwa o wsparcie i oddanie głosu na projekt nr 9 pod adresem: https://bit.ly/2IDAGjt.

W dalszym ciągu prosimy Państwa o wpłaty  na naszą zrzutkę pod adresem https://zrzutka.pl/b7d9xw. Zostało nam do uzbierania zaledwie 540 zł! Do końca zrzutki zostało jeszcze 45 dni – po cichu liczymy więc, że uda nam się uzbierać na jeszcze wyższy nakład!