Mamy już 2083 zł na zrzutka.pl

Gdy wczoraj informowaliśmy Was o aktualnej kwocie zbiórki (733 zł) nie spodziewaliśmy się, że zaledwie kilka minut później osiągnie ona aż 2083 zł! Tarnogórzanie! Jesteście niesamowici! Pieniądze wpłacone przez Państwa na zrzutka.pl to na ten moment aż 69% kwoty minimalnej potrzebnej nam do wydrukowania 100 egzemplarzy książki. Jesteśmy niesamowicie wdzięczni i chcielibyśmy najchętniej podziękować każdemu z imienia i nazwiska. Część osób dokonała jednak wpłaty anonimowo, swoje nazwisko pozostawiając jedynie do naszej wiedzy. Szanujemy to i mamy nadzieję, że czytacie Państwo teraz tego posta i wiecie jak bardzo jesteśmy Wam wdzięczni!

Obecny poziom zgromadzonych funduszy oznacza, że jesteśmy już o krok od celu (3000 zł). Osiągnięcie tego progu pozwoli nam na wydruk ok. 100 egzemplarzy książki. Wciąż jednak potrzebujemy Waszego wsparcia.

Gorąco zachęcamy do dalszego wspierania naszej inicjatywy:

– Możecie zagłosować na stronie www.budzetpartycypacyjny.tarnogorski.pl na projekt nr 9 pt. „Srebrne miasto i jego mieszkańcy – ilustrowany przewodnik z elementami gry miejskiej”. Ważne aby podczas głosowania podali Państwo wszystkie wymagane dane.

– Możecie wpłacić dowolną kwotę pieniędzy na przygotowaną przez nas zrzutkę dostępną pod adresem www.zrzutka.pl/b7d9xw. Osoby, które wpłacą minimum 100 zł otrzymają jeden z pierwszych egzemplarzy książki wraz z podpisem autorki. W zależności od tego ile pieniędzy uda nam się uzbierać, tyle książek uda nam się wydać.